Schommelende energieprijzen? Wij houden u op de hoogte.

De huidige ontwikkelingen op de energiemarkt zorgen voor prijsschommelingen op elektriciteit en gas. Wilt u het direct weten als de prijzen voor elektriciteit en gas voor u weer gunstig zijn? Wij helpen u graag met de Eneco price alert.

Met het Eneco price alert voor VastePrijs hoeft u de schommelingen op de energiemarkt niet meer continu zelf te volgen. Dat doen wij namelijk voor u. Onze experts zitten dicht op het vuur. Hierdoor weet u precies wanneer de prijsontwikkelingen op het gebied van elektriciteit en gas gunstig zijn en kunt u hierop acteren. We geven u direct een seintje per e-mail als de prijs voor u relevant is. U hoeft niets te doen: wij nemen contact met u op om de opties te bespreken.

Aanmelden voor het price alert

Met het invullen van dit formulier geeft u Eneco toestemming om uw contactgegevens te gebruiken voor deze price alert dienst. Dat betekent dat u een e-mail ontvangt wanneer uw gewenste prijsniveau bereikt is, en wij bellen u binnen één werkdag om de contractmogelijkheden te bespreken. Maximaal twee keer per jaar ontvangt u informatie over de prijsontwikkelingen op dat moment.

Eneco mag mijn contactgegevens gebruiken voor het gevraagde contact. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Zolang het gewenste niveau niet bereikt wordt, ontvangt u twee keer per jaar een update rondom de prijsniveaus die op dat moment op de energiemarkt gelden. Zo blijft u op de hoogte van de prijsontwikkelingen.